Walk&Talk Bibliotheek Wagnerplein

24 april 2017, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig. Deze editie: Lianne van Wanrooy over netwerken.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.”

Lianne van Wanrooy over netwerken

Iedere maand is er bij de Walk&Talk een gastspreker aanwezig, die tips geeft over succesvol solliciteren. Dit keer komt Lianne van Wanrooy van Curriculi ons helpen het netwerk om ons heen in beeld te brengen en te activeren in ‘Netwerk in beeld’. Lianne van Wanrooy is loopbaancoach. “Ik help werknemers, zoals jij, naar een  nieuwe baan, een andere functie of naar het ondernemerschap. We gaan op zoek naar jouw dromen, wensen, kwaliteiten en vaardigheden, zodat jij met plezier naar je werk gaat.”

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op 24 april van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Wagnerplein. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via email of telefoon (013-547 08 55).