Opening Place to Bieb Koningshaven

Gepubliceerd op: 3 januari 2017 11:08

Vrijdag 6 januari opent de Bibliotheek Midden-Brabant in samenwerking met Wijkcentrum Koningshaven en ContourdeTwern de 'Place to Bieb Koningshaven'.

Collectie en activiteiten

In de 'Place to Bieb Koningshaven' staat een collectie speciaal voor de bewoners van St. Jozefzorg én voor de bewoners van de wijk Koningshaven. Deze collectie is in verschillende talen beschikbaar en bestaat uit romans, jeugdboeken, informatieve boeken, beeld- en zoekboeken, prentenboeken en woordenboeken. Samen met Wijkcentrum Koningshaven en ContourdeTwern gaat de Bibliotheek Midden-Brabant bovendien een interessant programma met activiteiten aanbieden die passen bij de collectie en de wensen van de bezoekers.

Bibliotheek in de wijk

Waarom deze tijdelijke voorziening? Omdat de bibliotheek verandert. Nog steeds willen we de wereld van mensen groter maken. Hen uitdagen verder te kijken, verder te komen bijvoorbeeld door het leren van de Nederlandse taal. Dit doen we al lang niet meer alleen in onze vestigingen. We delen de kennis en verhalen van iedereen, samen met onze partners en onze gebruikers. In de wijken, soms op een tijdelijke locatie, om alle bewoners in aanraking te brengen met onze collectie en activiteiten.

De Bibliotheek Midden-Brabant stelt deze collectie ter beschikking aan alle wijkbewoners. Voorwaarden, openingstijden en andere bijzonderheden rondom de collectie en het bijbehorende abonnement zijn te vinden in het Wijkcentrum.

Opening bijwonen?

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het Wijkcentrum zal de 'Place to Bieb Koningshaven' geopend worden om 17.00 uur. Graag nodigen wij de bewoners van de wijk Koningshaven en de bewoners van St. Jozefzorg uit om deze opening bij te wonen.