Verkiezingen & armoede: Ralf Embrechts tipt

Gepubliceerd op: 23 februari 2017 11:58

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen vraagt de Bibliotheek Wagnerplein extra aandacht voor de armoedeproblematiek in Tilburg-Noord. Ralf Embrechts, directeur van MOM Tilburg en voorzitter van Quiet 500, dook op ons verzoek in de collectie van de Bibliotheek.

10 lees- en kijktips over armoede

Op uitnodiging van de Bibliotheek Wagnerplein maakte Ralf Embrechts een boek- en filmselectie bij het thema ‘armoede’. Bekijk hier zijn 10 lees- en kijktips.

Help, ik ga stemmen

Ga jij ook stemmen op 15 maart? Maar heb je nog vragen over thema’s als armoede en zorg? Of wil je weten wat Tilburgse volksvertegenwoordigers te vertellen hebben over deze thema’s? Kom dan zeker ook naar de 'Help, ik ga stemmen'-avonden, georganiseerd door de Bibliotheek Wagnerplein en het Ronde Tafelhuis.