Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 6 februari 2017 09:16

Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Tijdens de maandelijkse Walk&Talk kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Wanneer is de eerstvolgende Walk & Talk?

Er zijn twee plekken in Tilburg waar iedere maand een Walk&Talk-bijeenkomst is: de Bibliotheek Tilburg Centrum en de Bibliotheek Wagnerplein. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op:

• 22 februari 2017 | 10.00-12.00 uur | de Bibliotheek Tilburg Centrum
  • 06 maart 2017 | 10.00-12.00 uur | de Bibliotheek Wagnerplein

Het onderwerp van de eerste bijeenkomst op 22-2 is “LinkedIn op orde” met gastspreker Debbie Heijne. Op 6-3 is Susan van den Nieuwelaar van Contour de Twern te gast. Zij zal spreken over het thema "Vrijwilligerswerk in jouw zoektocht naar werk".

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je aanmelden voor Walk&Talk via email of telefoon (013-4648513). Aanmelden bij de informatiebalie in de Bibliotheek mag ook, kom gerust even langs!