Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 6 februari 2017 09:16

Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Tijdens de maandelijkse Walk&Talk kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Wanneer is de eerstvolgende Walk & Talk?

Er zijn twee plekken in Tilburg waar iedere maand een Walk&Talk-bijeenkomst is: de Bibliotheek Tilburg Centrum en de Bibliotheek Wagnerplein. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op:

Het onderwerp van de bijeenkomst op 22-3 is "Vrijwilligerswerk in jouw zoektocht naar werk" met gastspreker Susan van Schijndel van Contour de Twern. Op 27-3 is Carla Burger van CB Personeelsdiensten te gast. Zij zal spreken over "Vacatures analyseren".

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je aanmelden voor Walk&Talk via email of telefoon (013-4648513). Aanmelden bij de informatiebalie in de Bibliotheek mag ook, kom gerust even langs!