Jouw foto's op Wikipedia?

Gepubliceerd op: 7 maart 2017 20:54

In het kader van het project ‘Ontdek de Spoorzone’ organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een bijzonder fotoproject, bestaande uit twee onderdelen.

1. Op zaterdag 1 april neem je deel aan een workshop in de Tilburgse Spoorzone. Je krijgt de kans om in de Koepelhal en Wagenmakerij foto's te maken.

2. Tijdens de vervolgbijeenkomst op donderdag 13 april kun je je foto’s uploaden naar de Wikipedia-pagina over de Spoorzone. Een vrijwilliger van Wikimedia is aanwezig voor ondersteuning.

Wil je deelnemen?

Deelname is gratis! Graag aanmelden voor woensdag 29 maart via ontdekdespoorzone@bibliotheekmb.nl. Vermeld in je mail a.u.b. je naam en telefoonnummer.

Let op: aanmelding geldt voor de combinatie van de workshop en de vervolgbijeenkomst.

Programma zaterdag 1 april

10.00 uur      Ontvangst in de Kennismakerij (Burgemeester Brokxlaan 8-79, Spoorzone, Tilburg)
10.15 uur      Welkom en introductie
10.30 uur      Jan Wouters (oud NS-medewerker) vertelt over de Spoorzone
11.00 uur      Workshop ‘Fotograferen van gebouwen’ door Marieke Plasier
12.00 uur      Uitleg over beeldgebruik op WikiPedia

12.45 uur      Lunch

13.00 uur      Fotograferen in de Spoorzone
15.00 uur      Koffie en thee in de Kennismakerij
15.30 uur      Afsluiting

Programma donderdag 13 april

Tijdens de bijeenkomst op 13 april kun je jouw foto’s tussen 18.00 en 21.00 uur uploaden naar Wikipedia. In de computerruimte van de Bibliotheek Tilburg Centrum (Koningsplein) zijn computers voor de deelnemers gereserveerd. Ook is ondersteuning vanuit Wikipedia aanwezig.