Deel je oranjeverhaal of -verzameling

Gepubliceerd op: 8 maart 2017 14:30

Heb jij een fascinatie voor de koninklijke familie? Heb je een hele bijzondere herinnering aan een eerdere Konings- of Koninginnedag? Of verzamel je alles van het koningshuis? Dan zijn we op zoek naar jou!

Riet Dumoulin (video) schilderde de koninklijke familie
Onderwerpen die haar na aan het hart liggen, die kiest de Tilburgse Riet Dumoulin als thema voor haar schilderijen. Zo schilderde ze vorig jaar bijna levensgroot de koninklijke familie. Gisteren was Riet te zien in het programma CulTuur van Omroep Tilburg, waarin ze vertelde over haar passie voor schilderen en voor het koningshuis.

Ben jij of ken jij net als Riet Dumoulin ook zo’n Tilburger met een oranje hart? Deel je verhaal of verzameling en ontvang een leuke oranje gadget!
Voor de expositie Koninklijke Kruiken zijn de Bibliotheek Midden-Brabant en Omroep Tilburg op zoek naar mooie oranjeverhalen en -verzamelingen van gewone Tilburgers. De expositie zal in aanloop naar Koningsdag te zien zijn bij onze Tilburgse vestigingen, als onderdeel van het programma 10 dagen op pad voor de Koning. Het Stadsmuseum Tilburg is kartrekker van dit programma.