Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 30 maart 2017 16:00

Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Tijdens de maandelijkse Walk&Talk kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Wanneer is de eerstvolgende Walk & Talk?

Er zijn twee plekken in Tilburg waar iedere maand een Walk&Talk-bijeenkomst is: de Bibliotheek Tilburg Centrum en de Bibliotheek Wagnerplein.

• Het onderwerp van de eerstvolgende bijeenkomst bij de Bibliotheek Wagnerplein op 24 april is ‘Netwerk in beeld’, met loopbaancoach Lianne van Wanrooy als gastspreker.
  • In de Bibliotheek Tilburg Centrum is op 26 april Carla Burger van CB Personeelsdiensten te gast. Zij zal spreken over 'Vacatureteksten'.