Stickerboek Wortels van Oranje

Gepubliceerd op: 11 april 2017 10:23

Om warm te draaien voor Koningsdag ontvingen alle basisschoolleerlingen uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout gisteren het stickerboek "Op zoek naar de Wortels van Oranje". Komende weken kunnen kinderen op jacht door de stad om alle 20 stickers te verzamelen die het boek compleet maken. Ook bij al onze Tilburgse vestigingen ontvang je stickers als je een boek komt lenen. Kom dus snel op bezoek met je stickerboek én biebpasje – of word meteen even lid!

Eén van de uitdeelpunten: de Bibliotheek

Op ruim 20 plekken verspreid door heel Tilburg kun je terecht voor stickers, waaronder ook de volgende Tilburgse Bibliotheken:

Bij al deze vestigingen ontvang je als je een boek komt lenen 5 stickers in ruil voor je uitleenbon. Nog geen lid? Meld je dan mét een van je ouders bij de balie. Het lidmaatschap is gratis voor kinderen!

Kijk in dit handige overzicht voor alle uitdeelpunten en openingstijden.

Op zoek naar Goud

We hebben héél véél stickers laten maken. Ergens tussen al die stickers zitten ook drie Gouden en elf Zilveren Stickers. Vind je een Gouden Sticker, dan sta je met je klas op een VIP-plek langs de Koningsroute op 27 april. Met de Zilveren Stickers zijn ook nog een aantal mooie prijzen te winnen, zoals een workshop voor je hele klas bij het Digilab van de Bibliotheek Tilburg Centrum.

Kijk voor meer informatie over de actie en alle spelregels op: www.stickerboekkoningsdag.nl.

Ruilbeurzen: kom stickers ruilen

Kom je stickers te kort en/of heb je dubbele stickers? Kom dan naar de ruilbeurs in de bieb.
De ruilbeurzen vinden plaats op zaterdag 22 april en woensdag 26 in verschillende vestigingen.

Zaterdag 22 april
10:00-12:00 in de Bibliotheek Berkel-Enschot
10:00-12:00 in de Bibliotheek Wagnerplein
14:00-16:00 in de Bibliotheek Heyhoef

Woensdag 26 april
15:00-17:00 in de Bibliotheek Tilburg Centrum
15:00-17:00 in de Bibliotheek Udenhout

In de media: Willem-Alexander in een limo

De eerste stickerboeken werden gisteren uitgedeeld bij OBS De Vuurvogel, met Willem-Alexander en Maxima in een limo! Het NOS Jeugdjournaal en Omroep Brabant waren erbij.

Bekijk het filmpje van het NOS Jeugdjournaal en hieronder het filmpje van Omroep Brabant.