Eindexamen Studie Service in de Bibliotheek Heyhoef

Gepubliceerd op: 8 mei 2017 08:58

Gillende kinderen, toeterende auto’s, een TV die veel te hard staat of een buurvrouw die alle hits van 100% NL luidkeels meezingt. En net op het moment dat je rust nodig hebt om te studeren voor je eindexamens. Grrrr! Geen paniek, want dankzij de Eindexamen Studie Service van de Bibliotheek Heyhoef ga jij die eindexamens gewoon halen!

De Bibliotheek Heyhoef heeft een studieruimte waar je in alle rust in de boeken kunt duiken. Zonder afleiding en in een optimale werksfeer kan jij je hier voorbereiden op die dikke voldoende! Werk je liever op je laptop? Geen probleem, er is gratis wifi én er zijn voldoende stopcontacten aanwezig. Maar dat is niet het enige: de plaatselijke supermarkten Albert Heijn en Plus zorgen voor gratis brainfood, zoals appels en flesjes water.

De studieruimte in de Bibliotheek Heyhoef is open vanaf woensdag 10 mei. Iedereen die wil studeren voor zijn eindexamens is van harte welkom, maar ook scholieren uit andere leerjaren die willen studeren voor hun proefwerk(week) kunnen gebruikmaken van de ruimte. Aanmelden voor de Eindexamen Studie Service is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen! In de Bibliotheek is duidelijk aangegeven waar je moet zijn.