Walk&Talk-bijeenkomsten in mei

Gepubliceerd op: 9 mei 2017 08:00

Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Tijdens de maandelijkse Walk&Talk kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Wanneer is de eerstvolgende Walk & Talk?

Er zijn twee plekken in Tilburg waar iedere maand een Walk&Talk-bijeenkomst is: de Bibliotheek Tilburg Centrum en de Bibliotheek Wagnerplein.

• In de Bibliotheek Tilburg Centrum is op 17 mei Lianne van Wanrooy van Curriculi te gast. Zij zal spreken over 'Netwerken'.
  • Het onderwerp van de eerstvolgende bijeenkomst bij de Bibliotheek Wagnerplein op 29 mei is ‘Mijn zoektocht’, met ervaringsdeskundige Marjolijn van Heeswijk over haar eigen activiteiten in de zoektocht naar een baan.