Klik & Tik-inloopspreekuur Digilab

7 november 2018, van 13:30 tot 15:30 | Elke week | Digilab (2e verdieping van de Bibliotheek Tilburg Centrum)

Kosten: gratis

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training.

Geen inloopspreekuren in december

Wegens de verhuizing van de Bibliotheek Tilburg Centrum naar de LocHal zijn er in december 2018 een Klik&Tik-inloopspreekuren. 

Typen, mailen en zoeken op internet
De training bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten in de Bibliotheek. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. Je leert online te zoeken, websites bekijken en over social media, zoals Facebook. Dit in je eigen tempo en begeleid door vakkundige en geduldige trainers. Je oefent met speciaal lesmateriaal en niet met je eigen persoonlijke gegevens, er kan dus niets mis gaan.

Gratis inloopspreekuur

In de Bibliotheek Tilburg Centrum (Koningsplein 10) kun je iedere woensdagmiddag  terecht om kennis te maken met dit oefenprogramma. In ons Digilab staat dan een medewerker klaar om uitleg te geven en je op weg te helpen. Je kunt dan tevens aangeven of je belangstelling hebt voor het volgen van een cursus Klik & Tik.