'Gevonden voorwerpen: Meet the maker' [vervalt]

13 april 2017, van 19:00 tot 20:00 | de Bibliotheek Tilburg Centrum

Kosten: gratis

Tessa van Helden is kunstenaar en curator van de dubbel-expositie ‘Gevonden voorwerpen', tot en met 30 april te zien op twee locaties: bij de Bibliotheek Tilburg Centrum en bij bkkc | brabants kenniscentrum kunst en cultuur. Ben je geïnteresseerd in beeldende kunst of fotografie en geïnspireerd geraakt door de expositie? Zou je graag meer willen weten over de tentoongestelde werken? Of ben je nieuwsgierig hoe zo’n tentoonstelling tot stand komt? Kom dan op 13 april naar ‘Meet the maker’, een rondleiding door de tentoonstelling met Tessa van Helden.

Over 'Gevonden voorwerpen'

Veel kunstenaars laten zich inspireren door gevonden voorwerpen en oude foto’s en tijdschriften. Maar wat gebeurt er met een beeld als je dit in een andere context plaatst? Wat zegt een collectie over verzamelen? Wat bewaren we en wat gooien we weg? De in Brabant werkende kunstenaars Paul Bogaers, Robin Gerris, Tessa van Helden en Chantal Rens geven het antwoord in de dubbel-expositie Gevonden voorwerpen.

Deelnemen aan de rondleiding?

Helaas komt de rondleiding door Tessa van Helden te vervallen. Je kunt je daarom niet meer aanmelden voor deze activiteit.