Walk&Talk Bibliotheek Tilburg Centrum

26 april 2017, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Tilburg Centrum

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig. Deze editie: Carla Burger over vacatureteksten.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Carla Burger over vacatureteksten

Iedere maand is er bij de Walk&Talk een gastspreker aanwezig, die tips geeft over succesvol solliciteren. Bij deze bijeenkomst is Carla Burger van CB Personeelsdiensten te gast. Zij komt uitleg geven over het slim analyseren van vacatures. Waar let je op bij een vacaturetekst? Hoe weet je of je echt een match bent voor de vacature die voor je ligt? 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op 26 april van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Tilburg Centrum. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via email of telefoon (013-464 85 00).