Cursusmarkt met gratis kennismakingsworkshops

9 september 2017, van 12:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Tilburg Centrum

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Handiger worden op de computer, alle mogelijkheden van je fotocamera leren kennen of effectiever communiceren met NLP: iets nieuws leren geeft nieuwe energie! Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen heeft de Bibliotheek Midden-Brabant in 2017-2018 weer een breed aanbod aan toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen. Op zaterdagmiddag 9 september kun je kennismaken met dit cursusaanbod, tijdens de Cursusmarkt in de Bibliotheek Tilburg Centrum.

Gratis kennismakingsworkshops

Tijdens de Cursusmarkt (12.00 - 16.00 uur) is iedereen welkom om vrijblijvend te komen proeven van de vele cursussen die de Bibliotheek aanbiedt op verschillende locaties in Midden-Brabant. Naast ‘klassiekers’ als Spaans, Excel en Fotografie, zijn er dit jaar ook nieuwe cursussen zoals Levensverhalen schrijven, Communiceren met kinderen en Pools.

Tijdens de Cursusmarkt zijn er docenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over de inhoud van de verschillende cursussen. Ook kun je verschillende gratis workshops volgen, om zo meteen te ervaren of een bepaalde cursus past bij wat je zoekt.

Je hoeft je voor deze workshops niet van tevoren aan te melden.