Label me gerust.....

30 oktober 2017, van 19:30 tot 22:00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De herfstbladeren kleuren roze dit najaar! Tijdens de herfstmeet-up van Stichting Roze Maandag. Met het programma ‘Label me gerust…..’ wordt dieper ingegaan op de gedachte achter de Roze Maandag-campagneslogan ‘Label me gerust, maar stop niet met één label’.

Na de opening door voorzitter Stichting Roze Maandag Rona van der Heijden is het woord aan een speciaal onderzoekersduo van Tilburg University. De Nederlandse Yvette van Osch en haar collega Byron Adams uit Zuid-Afrika zoomen op bijzondere wijze in op het ontstaan van vooroordelen en leggen uit wat de nadelen, maar ook de voordelen kunnen zijn van stereotypering. Niet alleen binnen de LGBTQI-gemeenschap, maar veel breder.

Daarna geven de Rainbow Warriors een hilarische improvisatietheatershow. Geheel in het thema en op basis van input uit de zaal improviseren deze Nederlands Kampioenen Theatersport van vorig jaar speciaal voor Roze Maandag een voorstelling bij elkaar.

Wethouder Marcelle Hendrickx sluit vervolgens de avond officieel af. Waarna er tot slot tijd is om na te praten en een drankje te drinken. Want een feestje hoort natuurlijk bij Roze Maandag. 

Label me gerust... bijwonen?

Dit programma is deels op uitnodiging en deels openbaar. Wil je kans maken op één van de toegangsbewijzen? Houd dan de Facebook-pagina’s van Roze Maandag en de Kennismakerij in de gaten. Like de pagina’s en doe mee aan de winactie.