Meedenksessie LocHal + presentatie Mecanoo

28 oktober 2017, van 13:55 tot 16:30 | Wandeling vanaf Bibliotheek Tilburg-Centrum naar meedenksessie in Kennismakerij

Kosten: De toegang is gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In 2018 verhuist de Bibliotheek Tilburg Centrum naar de LocHal in de Spoorzone. Wat zou jij graag willen (terug)zien in de nieuwe bibliotheek in de LocHal?

Mecanoo presenteert voorlopig ontwerp

De Kennismakerij is sinds 2014 de proeftuinvestiging van de Bibliotheek in de Spoorzone, dé ideale plek voor de meedenksessie. De Bibliotheek Midden-Brabant heeft architectenbureau Mecanoo aangetrokken om de inrichting van de Bibliotheek te verzorgen. We starten de sessie met Mecanoo, die een presentatie geeft van het voorlopig ontwerp. Daarna gaan we samen in gesprek over een aantal thema’s. 

Programma

13.55 uur: Start wandeling vanaf Bibliotheek Tilburg-Centrum
14.45 uur: Aankomst Kennismakerij
14.50 uur: Presentatie Mecanoo
15.20 uur: Meedenksessie
16.30 uur: Einde

Wandelen stimuleert creatief denken

We verzamelen in de Bibliotheek Tilburg-Centrum aan het Koningsplein om vervolgens samen met een Spoorzone-gids te wandelen naar de Kennismakerij.

Bijwonen?

Aanmelden voor de Meedenksessie LocHal kan via kennismakerij@bibliotheekmb.nl. Geef daarbij aan of je meedoet aan de wandeling of aanhaakt in de Kennismakerij. Kom je rechtstreeks naar de Kennismakerij dan is de inloop vanaf 14:45. Binnenlopen zonder aanmelding mag, maar vol = vol. Om 14:50 start de presentatie. 

Buitenlandse bibliotheek inspiratie voor de nieuwe bibliotheek

Dankzij de inzendingen van het fotoproject Libraries Of The World doet de Bibliotheek nieuwe inspiratie op voor de LocHal in de Spoorzone. Voorafgaand aan de Meedenksessie is de prijsuitreiking van het fotoproject Libraries Of The World in de Bibliotheek Tilburg-Centrum aan het Koningsplein.