Meeleesclub ‘t Sant

10 december 2018, van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere maandagavond is in Wijkcentrum ’t Sant de meeleesclub voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Van 19:00 tot 20:30 uur is iedere geïnteresseerde vanaf 18 jaar die zichzelf (of iemand in hun omgeving) herkent in onderstaande omschrijving van harte welkom. Deze activiteit wordt verzorgd door de Bibliotheek ’t Sant, in samenwerking met Taalnetwerk.

Genieten van een mooi verhaal. Helaas is dit niet voor iedereen makkelijk. Heel veel mensen in Nederland hebben moeite met lezen. Zij slaan niet snel een krant open en pakken geen spannend boek. Daarom is er de Meeleesclub. Voor mensen die mee willen genieten van een mooi verhaal. Het is een leesclub waarbij iemand voorleest en de deelnemers meelezen. Voor de deelnemers van de meeleesclub zijn dezelfde boeken beschikbaar om te kunnen mee lezen. Door mee te lezen kun je op een laagdrempelige manier oefenen met het lezen.

Doe mee!

Meedoen met de meeleesclub is geheel gratis en zonder vooraf aanmelden toegankelijk. 
Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij de Bibliotheek 't Sant of bij Christianne van Leest via telefoonnummer: 013 4648527 of via mail.