Filmavond: Reaching for the moon

14 november 2017, van 19:30 tot 22:00 | VerHalenhuis Wagnerplein

Kosten: € 4,00 (op vertoon van bibliotheekpas € 0,50 korting)

Elke tweede dinsdag van de maand is het filmavond op het Wagnerplein! Met inspirerende, spannende en komische films en hier en daar een vleugje avontuur en romantiek. Allemaal films die wij de moeite waard vinden om met je te delen en om na afloop met je over in gesprek te gaan. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Over de film: Reaching for the moon

Bruno Barreto, 2014
Met Glória Pires, Miranda Otto, Tracy Middendorf

​​Het waargebeurde, tragische liefdesverhaal van Elizabeth Bishop, gelauwerd dichteres uit USA, en de Braziliaanse landschapsarchitecte Lota de Macedo Soares is bewerkt tot een film die op diverse festivals is bekroond.
(Bron: filmhuisdenhaag.nl – kijk hier voor meer filminfo)

Praktische info

Tijd en locatie
Aanvang om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur).

Locatie: VerHalenhuis (Het Ronde Tafelhuis en De Bibliotheek Wagnerplein)
Wagnerplein 101 Tilburg

Kosten en reserveren
Kaartjes € 4,00 (= inclusief koffie/thee, drankje en hapje)
Op vertoon van je bibliotheekpas krijg je € 0,50 korting.

Kaartjes graag vooraf reserveren via Het Ronde Tafelhuis (Hélène de Vos): 06-20580392 / reserveringen@rondetafelhuistilburg.nl

Vragen over de filmavonden Wagnerplein?
Neem contact op met de Bibliotheek Wagnerplein: 013-5470855 / wagnerplein@bibliotheekmb.nl