Meedenksessie Lochal voor jongeren [VERVALT]

20 november 2017, van 17:00 tot 19:00 | de Kennismakerij

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In 2018 verhuist de Bibliotheek Tilburg Centrum naar de LocHal in de Spoorzone. En daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken! De komende tijd gaan we drie meedenksessies voor jongeren (10-17 jaar) organiseren. De eerste sessie vindt plaats op maandag 20 november.

Wat vind jij belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat jongeren de kans krijgen om aan de voorkant van dit proces hun wensen uit te spreken. Tijdens deze sessies kunnen zij laten horen hoe zij de Lochal voor zich zien. De meedenksessies bestaan uit drie bijeenkomsten met verschillende thema's:

  • Jongeren in de Lochal
  • Jongerencollectie
  • Gamen en de gameroom

Met deze sessies willen we onder andere te weten komen wat jongeren precies nodig hebben van een bibliotheek, hoe "hun" ideale plek er uit ziet en welke andere plekken in de LocHal mogelijk interessant zijn voor jongeren. 

Deze sessie bijwonen?

Wil jij graag jouw mening delen en samen met ons de ideale LocHal voor jongeren bedenken? Kom dan op maandag 20 november van 17:00 tot 19:00 uur naar de Kennismakerij. Voor eten (pizza!) en drinken wordt gezorgd, het is immers rond etenstijd. Aanmelden of vragen stellen kan door te mailen naar miriamvdb@bibliotheekmb.nl

LET OP: De eerste sessie van maandag 20 november is vervallen! 
Over de twee volgende sessies volgt nog meer informatie.