Nederland Leest: Kinderen opvoeden met media en technologie

8 november 2017, van 20:00 tot 21:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mediapedagoog Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media verzorgt een interactieve lezing over de technologische ontwikkelingen van deze tijd en hoe je je kinderen kunt begeleiden om ze de baas te zijn.

We leven in een tijd van snelle technologische ontwikkelingen die ons verregaand beïnvloeden. Amper gewend aan smartphone, sociale media en drones, staat de volgende generatie alweer voor de deur: robots, virtual- en augmented reality, the Internet of Things, zelfrijdende auto’s. Voor onze kinderen zullen deze technologieën een integraal deel van hun leven zijn, maar hoe bereiden we ze daarop voor? Veel opvoeders hebben nu al het gevoel achter de feiten aan te lopen op dit vlak.

Praktische informatie
De interactieve lezing vindt plaats op 8 november van 20:00 tot 21:00 uur. Inloop is vanaf 19:30 uur. De lezing wordt gegeven bij de Bibliotheek Waalwijk. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst. 

Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht bij de Bibliotheek Waalwijk of via waalwijk@bibliotheekmb.nl. Het telefoonnummer is 0416-333787.