Inloopspreekuur e-books

8 december 2017, van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: gratis

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis of naar de winkel gaat.

Leen e-books van de Bibliotheek!
Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie... bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Op www.bibliotheek.nl/ebooks lees je er meer over en kun je zoeken en bladeren door de collectie. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht met vragen over het downloaden en lezen van e-books.