Walk&Talk Bibliotheek Waalwijk

7 december 2017, van 10:00 tot 12:00 | Seats2Meet, locatie de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Thema: In en uit je comfortzone

We zijn zo gewend om te doen wat we altijd al deden. Dat voelt prettig. En ook merk je dat je soms wat anders moet doen om tot nieuwe ontdekkingen te komen. We gaan ontdekken waar jij steeds tegen aan loopt in het zoeken naar werk en hoe jij een stap kunt maken om het anders aan te pakken.

Deze maand is gastspreker Wilma Wajon van StevigZacht op bezoek.

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op donderdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl of telefoon (0416-333787).

Ben je benieuwd naar het thema: 'in en uit je comfortzone', maar kan je helaas niet op 7 december aanwezig zijn? Geen zorgen, want op maandag 23 april 2018 en woendag 25 juli 2018 wordt hetzelfde thema behandeld tijdens de Walk&Talk!