Meedenksessie Lochal voor jongeren

15 januari 2018, van 17:00 tot 19:00 | de Kennismakerij

Kosten: Gratis

In 2018 verhuist de Bibliotheek Tilburg Centrum naar de LocHal in de Spoorzone. En daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken! Op 15 januari organiseren wij daarom een meedenksessie speciaal voor jongeren (10-17) jaar over een gameroom.

Wat vind jij belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat jongeren de kans krijgen om aan de voorkant van dit proces hun wensen uit te spreken. Tijdens de sessie kunnen zij laten horen hoe zij de Lochal voor zich zien. Deze meedenksessie gaat specifiek over het meedenken aan een gameroom. Daarbij stellen we vragen als: wat zie jij graag in een gameroom? Hoe moet de ruimte er uit zien? Zijn er zaken die absoluut niet moeten missen in een gameroom? 

Deze sessie bijwonen?

Ben jij tussen de 10 en 17 jaar en vind je gamen leuk? Wil jij graag jouw mening delen en samen met ons de ideale LocHal voor jongeren bedenken? Kom dan op maandag 15 januari van 17:00 tot 19:00 uur naar de Kennismakerij. Voor eten (pizza!) en drinken wordt gezorgd, het is immers rond etenstijd. Aanmelden of vragen stellen kan door te mailen naar miriamvdb@bibliotheekmb.nl