Filmavond: Demain tout commence

13 februari 2018, van 19:30 tot 22:00 | VerHalenhuis Wagnerplein

Kosten: € 4,00 (op vertoon van bibliotheekpas € 0,50 korting)

Elke tweede dinsdag van de maand is het filmavond op het Wagnerplein! Met inspirerende, spannende en komische films en hier en daar een vleugje avontuur en romantiek. Allemaal films die wij de moeite waard vinden om met je te delen en om na afloop met je over in gesprek te gaan. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Over de film: Demain tout commence

Hugo Gélin, 2015
Met Omar Sy, Gloria Colston, Clémence Poésy, Antoine Bertrand

Samuel leidt een rustig leven zonder verantwoordelijkheden in het zuiden van Frankrijk, tot hij op een dag bezoek krijgt van één van zijn ex-vriendinnen. Ze vertelt hem dat hij vader is, en laat het kind, een meisje, vervolgens bij hem achter. Hij vertrekt samen met zijn dochter naar Londen om de moeder te vinden.
(Bron: cinema.nl – kijk hier voor meer filminfo)

Praktische info

Tijd en locatie
Aanvang om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur).

Locatie: VerHalenhuis (Het Ronde Tafelhuis en De Bibliotheek Wagnerplein)

Kosten en reserveren
Kaartjes € 4,00 (= inclusief koffie/thee, drankje en hapje)
Op vertoon van je bibliotheekpas krijg je € 0,50 korting.

Kaartjes graag vooraf reserveren via Het Ronde Tafelhuis (Hélène de Vos): 06-20580392 / reserveringen@rondetafelhuistilburg.nl

Vragen over de filmavonden Wagnerplein?
Neem contact op met de Bibliotheek Wagnerplein: 013-5470855 / wagnerplein@bibliotheekmb.nl