Theatervoorstelling: Ssst Loet! de tijger slaapt (Nationale Voorleesdagen)

2 februari 2018, van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Udenhout

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ssst Loet! De tijger slaapt is een vrolijke en interactieve voorleesvoorstelling vol herkenbare liedjes door Ruth Bakker.

Heb jij knuffeldieren? Het stoere meisje Loet heeft er heel veel! Speciaal voor tijger houdt ze een verrassingsfeestje. Maar dat is wel veel werk. Help jij haar mee? Maar niet teveel lawaai maken hoor, want dan wordt de tijger wakker…

Neem jouw eigen knuffeldier mee naar de voorstelling en ga na afloop met Loet en alle knuffeldieren op de foto! 

Praktische informatie

De Theatervoorstelling 'Ssst Loet! De Tijger slaapt' is gratis te bezoeken in de Bibliotheek Udenhout. Graag van tevoren aanmelden de Bibliotheek Udenhout of via e-mail: udenhout@bibliotheekmb.nl.

Nationale Voorleesdagen 2018
De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van woensdag 24 januari t/m zaterdag 3 februari 2018. Het Prentenboek van het jaar 2018 is Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers.