Lezing over dementie

14 maart 2018, van 19:00 tot 21:30 | ’t Centrum, Slimstraat 1 in Udenhout

Kosten: Gratis

Dat dementie ingrijpend is, weten we en zien we van dichtbij. Maar hoe voelt het nou echt, in het hoofd en lijf van iemand met dementie? Belangrijke thema’s blijven vaak onderbelicht. Als je daar meer over weet, wordt het vanzelf duidelijk hoe je kunt inschatten waar mensen met dementie behoefte aan hebben. En dat werkt beter dan trucjes aanleren.

De lezing

Op woensdag 14 maart wordt er een lezing gehouden over dementie. Er zijn twee sprekers aanwezig; Jolanda Snel en Evi Sparidaens. 

Over Jolanda Snel
Jolanda Snel is een (neuro-)psycholoog. Zij is 7 jaar actief in de ouderenzorg en heeft veel passie voor ouderen. Jolanda ontwikkelt en geeft trainingen over dementie.

Over Evi Sparidaens
Evi Sparidaens studeerde af in 2017 aan de Design Academy Eindhoven in de richting Man and Well Being. Het creëren van empathie is haar voornaamste doel in haar projecten. Haar project “Hou vast” bestaat uit eenkorte documentaire en een boek dat te gebruiken is als hulpmiddel voor meer empathie. 

Wil jij hier bij zijn?

Dat kan! Je bent welkom op woensdag 14 maart van 19:00 tot 21:30 uur bij 't Centrum (Slimstraat 1, Udenhout). De toegang is gratis. Je kan je aanmelden door te mailen naar udenhout@bibliotheekmb.nl of bij de Infobalie in de Bibliotheek Udenhout iedere dag na 15.00 uur.