Literair interview met Philip Dröge

13 maart 2018, van 20:00 tot 21:00 | CC Jan van Besouw

Kosten: Leden: €5 | Niet-leden: €7,50

In de Boekenweek is het op dinsdag 13 maart tijd voor het Literair Interview in het Cultureel Centrum Jan van Besouw, georganiseerd door BLZ Boekhandel Buitelaar en de Bibliotheek Goirle. Dit keer komt schrijver Philip Dröge op bezoek.

Over Philip Dröge

Philip Dröge staat bekend om het onderzoeken naar vergeten geschiedenisonderwerpen. Zijn nieuwste boek, 'Pelgrim', kwam in november 2017 uit. 'Pelgrim' is een biografie van een man die decennia lang zijn neus in de grootste politieke en culturele wespennesten van zijn tijd steekt. Eerst in Mekka, later in het strijdlustige Atjeh, het noordelijke deel van Sumatra dat de Nederlandse kolonisator maar niet weet te onderwerpen. Daarnaast heeft de auteur ook het boek 'Moresnet' uitgebracht.

Wil jij deze avond bijwonen? Dan ben je welkom op 13 maart om 20:00 uur in het CC Jan van Besouw in Goirle. Entree voor niet-leden bedraagt €7,50, bibliotheek-leden krijgen korting en betalen maar €5.