Feestelijke opening van het VerHalenHuis

9 mei 2018, van 14:30 tot 18:00 | de Bibliotheek Wagnerplein (Wagnerplein 4, Tilburg)

Kosten: gratis

De Bibliotheek Wagnerplein, het Ronde Tafelhuis en Stadswinkel Noord zijn sinds twee jaar onder één dak te vinden in het tijdelijke VerHalenHuis. Het bouwproject rondom het nieuwe Wagnerplein nadert zijn afronding. Op woensdag 9 mei is er een feestelijk programma en opent burgemeester Weterings het gloednieuwe VerHalenHuis.

Foto: Peter Pijnenburg

We nodigen je van harte uit om vanaf woensdag 9 mei een kijkje te nemen op de nieuwe locatie. De Bibliotheek Wagnerplein is vanaf 9.00 uur open en vanaf 14.30 uur is er een feestelijk programma voor groot en klein. Burgemeester Weterings opent vervolgens om 16.30 uur de locatie.

Van 14.30 tot 16.30 uur: Feestelijk programma
Feestelijk programma met activiteiten voor jong en oud: cursisten van Stik & Strijk naaien een kleurrijk patchworkkleed aan elkaar; maak een wereldse foto met behulp van het greenscreen; stel je vragen aan de Digidokter of vertel je persoonlijke verhaal in de Ronde Tafelruimte. Kinderen kunnen een speciaal paspoort laten maken en zich laten schminken en voor de allerkleinsten is er op de jeugdafdeling een muzikale Muis.

Van 16.30 tot 18.00 uur: Officiële opening
Ontvangst door Angélique de Kort (Manager Bibliotheken Tilburg), Thea van Blitterswijk (directeur het Ronde Tafelhuis) en Marjon van der Maat (afdelingshoofd Dienstverlening gemeente Tilburg), met om 16.45 uur de officiële opening door burgemeester Weterings en om 17.00 uur afsluiting door Herman Horst (directeur/bestuurder van de Bibliotheek Midden-Brabant) en aansluitend een borrel.

Het nieuwe adres en openingstijden
De Bibliotheek Wagnerplein is vanaf woensdag 9 mei in het nieuwe VerHalenHuis te vinden aan de westkant van het Wagnerplein, naast het sportcomplex Drieburcht en Bristol. Het nieuwe adres is Wagnerplein 4, 5011 LP Tilburg.

De openingstijden (en service-uren) blijven gelijk:

• Maandag t/m donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag: 9.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 tot 15.00 uur
  • Zondag: gesloten

Na 14.00 uur (ma t/m vr) zijn er medewerkers aanwezig om je helpen.

Leuke acties tijdens de openingsweek!
Speciaal voor diegenen die nog geen lid zijn van de Bibliotheek hebben wij een leuke actie: Schrijf je in tijdens de openingsdag óf in de eerste week na de opening en ontvang 25% korting op je lidmaatschap. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden! Ook kun je er voor kiezen om eerst eens van de Bibliotheek te 'proeven' met een gratis kennismakingsabonnement van twee maanden.

Ben je al lid van de Bibliotheek? Dan trakteren we je tijdens de openingsweek op een heerlijk kopje koffie met wat lekkers.

Tot dan!