Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Wagnerplein

17 mei 2018, van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: gratis

Elke derde donderdag van de maand is er in de Bibliotheek Wagnerplein een voorleesuurtje voor peuters. Er wordt elke keer voorgelezen uit een mooi kinderboek. En weet je.... je mag zelf ook een beetje meedoen! Iedere maand is er weer een ander thema met leuke attributen of handpopjes die daarbij passen. Kom je ook luisteren?

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom gezellig luisteren naar een mooi verhaal in de bieb!