DURF! Meet-up: Energie

21 juni 2018, van 20:00 tot 22:00 | de Kennismakerij

Kosten: Gratis

Wat kan jij doen om energiek aan de slag te gaan? Hoe heb je in de hand om vooral te doen waar je energie van krijgt? Kan je energie meten? En zo ja, op welke manier kan je op energie sturen? Sturen we dan op energie en niet op tijd? Tijdens deze DURF! Meet-up van Cubiss gaat het over werkenergie.

Het programma

19.45 uur – Ontvangst

20.00 uur – Welkom DURF!   

20.15 uur – Tegenstrijdigheden en tegenpolen - Rudy van Belkom - Lecturer & Researcher Fontys International Lifestyle Studies
Dagelijks ziet en ervaart Rudy het; studenten vol energie en vernieuwingsdrang die tegelijkertijd massaal tegen een burn-out aanlopen. Rudy neemt je mee in het concept 'Energie', waarin tegenstrijdigheden en tegenpolen centraal staan.Rudy van Belkom is docent op de Fontys in Tilburg, initiatiefnemer van Het Nieuwe Kiezen en oprichter van Imagobureau TINK!

20.45 uur – Energie is de brandstof voor succes - Hans van der Loo - Mede-oprichter van EnergyFinder
Het geheim van goed presterende mensen en teams is energie. Dat bewijst wetenschappelijk onderzoek keer op keer. Dan gaat het niet alleen om fysiek fit zijn. In onze kenniseconomie worden je prestaties voor 70% bepaald door sociale, mentale en emotionele componenten van energie. Energie valt te activeren en te sturen. Maar dat lukt niet met de zoveelste peptalk of vage training. Hans neemt je mee in hoe energie wel te activeren en te sturen is. Hans van der Loo is mede-oprichter van adviesbureau's Betterdays en EnergyFinder. Hans heeft een aantal managementbestsellers geschreven, waaronder 'Kus de visie wakker' (2007) en 'Waar haal je de energie vandaan?' (2016).

21.30 uur – Energieke afsluiting 
Na de lawine aan interessante en prikkelende inzichten van de gastsprekers, gaan we de inzichten op een actieve manier laten landen en de Meet-up op een energieke manier afsluiten.

22.00 uur – Einde Meet-up

Praktische informatie

Je bent welkom op donderdag 21 juni van 20.00 - 22.00 uur in de Kennismakerij. De DURF! Meet-up is gratis toegankelijk. Ben je werkzaam bij een bibliotheek of een professional elders uit de maatschappelijke sector?  Meld je dan uiterlijk 19 juni aan via Cubiss