ParaBIEBop seizoensafsluiter

7 juni 2018, van 20:30 tot 22:00 | de Kennismakerij

Kosten: Gratis

Op donderdag 7 juni vindt de seizoensafsluiter van ParaBIEBop plaats. Tijdens deze avond treden een drietal exponenten op uit de Tilburgse improvisatiemuziek: Frank Crijns, Jacq Palinckx en dichter/performer Nick J. Swarth oftewel Störsender Swarth.

De artiesten laten zich horen in zowel solo, duo als triovorm. Daarnaast presenteren Crijns en Palinckx hun eerste album dat onlangs uitkwam op het Portugese label Creative Sources Recordings. FRAQX is het duo van Frank Crijns en Jacq Palinckx. Nick J. Swart en Frank Crijns zijn daarnaast ook actief in het guerrilla rocktrio BETONFRAKTION.

Programma
Set 1: een afwisseling van Nick J. solo en duo Jacq/Frank (FRAQX)
Set 2: een mix van diverse solo’s, duo’s, trio’s.

Over ParaBIEBop
ParaBIEBop is een initiatief van Bibliotheek Midden-Brabant en Paradox. ParaBIEBop biedt een serie evenementen met een mix van Jazz en Literatuur. Het is dus MEER dan een concert en ook MEER dan een presentatie of lezing. Het is… ParaBIEBop!

Praktische informatie
De locaties voor paraBIEBop wisselen en zijn om beurten in Paradox en De Kennismakerij. Dit evenement vindt plaats in De Kennismakerij (Bibliotheek Nieuwe Stijl in De Spoorzone) op donderdag 7 juni. De zaal is geopend vanaf 19:30 uur, het programma begint om 20:30 uur. De entree is gratis.