Workshop R-Newt: portret tekenen en live art maken

13 juni 2018, van 13:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Tilburg Centrum

Kosten: Gratis

In samenwerking met de Bibliotheek Tilburg Centrum organiseert Jongerenwerk R-Newt de tentoonstelling 'Stempel van Jong Talent'. Deze expositie bestaat uit werken van kunstenaar Abd Alkader en zijn studenten Nour, Rama en Meral aan wie hij wekelijks bij V39 R-Newt teken- en schilderles geeft.

Ontmoet de kunstenaars

  • Do It Yourself portret tekenen   
    Lijkt het je leuk om jezelf of een ander na te tekenen en wil je tips en tricks van een echte meester in het vak? Neem dan deel aan deze workshop. Op woensdag 13 juni geven zij van 13:00 tot 16:00 uur de workshop. Iedereen is welkom; het is geschikt voor alle leeftijden. 
  • Live art maken
    Op woensdag 20 en zaterdag 23 juni van 13:00 tot 16:00 uur maken de kunstenaar live art tussen de tentoongestelde werken. Wil je ze live aan het werk zien en vragen stellen over hun werkwijze, motivatie en/of inspiratie? Zorg dan dat je erbij bent.

Wil jij hierbij zijn?
Dat kan! De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Kom gerust eens langs! De tentoonstelling 'Stempel van Jong Talent' is te zien van 7 juni tot en met 30 juni in de Bibliotheek Tilburg Centrum en is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden.