Schrijfatelier Tilburg Centrum

13 augustus 2018, van 19:00 tot 21:00 | Elke 2 weken | de Bibliotheek Tilburg Centrum

Kosten: €2,50

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek Tilburg Centrum.

MEDEDELING
In december verhuist de Bibliotheek Tilburg Centrum naar de LocHal. Wegens deze verhuizing zal er in december geen Schrijfatelier plaatsvinden. Vanaf januari 2019 ben je weer welkom om aan te schuiven. Het Schrijfatelier valt dan op elke maandag in de even weken van 19:30 tot 21:30 uur (met uitloop tot 22:00 uur). Daarnaast vervalt in 2019 ook de financiële bijdrage van €2,50. 

Over de Schrijfateliers

Er zijn veel mensen die graag willen schrijven, maar er niet of nauwelijks aan toe komen. Daarnaast is er een groep die soms schrijven, maar die err niet aan toekomen om dat werk verder af te maken of vorm te geven. Ook zijn er mensen die al veel schrijven, maar behoefte hebben aan "collega's” en feedback. Voor deze mensen is een Schrijfatelier een platform om hun schrijfambities een stap verder te brengen. Er zijn mensen die werken aan een kort verhaal of aan een gedicht, maar er zijn ook schrijvers van blogs of een biografie. Alle genres zijn mogelijk. Het doel is dat de deelnemers elkaar enthousiasmeren en van elkaar leren. 

Deelnemen aan het schrijfatelier?

Dat kan! De bijeenkomsten vinden om de week plaats op maandagavonden van 19:00 tot 21:00 uur. Naast de bijeenkomsten worden er onder meer workshops, lezingen en gastcolleges aangeboden, zoals de workshop 'Feedback'. Per bijeenkomst vragen wij €2,50 voor je deelname aan het Schrijfatelier. Aanmelden of meer informatie opvragen? Mail dan naar SimonevanRees@bibliotheekmb.nl