FuckUp Nights

5 september 2018, van 19:30 tot 22:30 | de Kennismakerij

Kosten: €5 (inclusief twee consumpties)

Fuckup Nights is een wereldwijde serie evenementen waar verhalen over professioneel falen worden gedeeld. In Tilburg organiseren de Kennismakerij en Bank15 vier keer per jaar een avond waar sprekers voor een zaal vol publiek hun eigen professionele fuckups delen. Verhalen over projecten die faliekant fout liepen, samenwerkingen die ontploften en producten die nooit van de plank kwamen. We bespreken ze allemaal, er kan serieus gelachen worden. Want in Tilburg weten we: wie geen fouten maakt, maakt meestal niets.

Meer fouten, meer innovatie

Een klimaat waar fouten vermeden worden, staat groei in de weg. Een FuckUp is niets anders dan een goed voorbereide poging om iets te realiseren met een andere uitkomst dan gepland en een leereffect. Ons doel is om dat leereffect meer publiek te geven, omdat veel fouten het individu overstijgen en op veel andere innovatieprojecten van toepassing zijn. Samen kunnen we meer uit onze fouten halen en er hartelijk om lachen, zodat we opgelucht af kunnen stevenen op ons volgende leermoment.

Vier sprekers trappen de avond af en geven het goede voorbeeld. Daarna is er ruimte voor biecht. De line up volgt binnenkort, ga tot die tijd nog even lekker op je bek.

Wees erbij

Ben jij er klaar voor om jouw professionele misstappen te delen? Kom dan op woensdag 5 september om 19:30 uur naar de Kennismakerij. De entree is €5 en is inclusief twee consumpties aan de bar. Meer informatie over FuckUp Nights vind je hier en op Facebook

Interview Naan Elderling