Workshop: Maak je eigen stop motion filmpje

22 september 2018, van 13:30 tot 15:30 | Digilab (1e verdieping - de Bibliotheek Tilburg Centrum)

Kosten: Gratis

Neem een fototoestel of telefoon, wat leuke voorwerpen een leuke verhaallijn en maak jouw eigen stop motion filmpje. Wil je weten hoe je dat doet? Schrijf je dan in voor de workshop stop motion verzorgt door het DigiLab in de Bibliotheek Tilburg Centrum en leer hoe je van foto’s een supergaaf filmpje kunt maken. Bovendien kun je met jouw inzending toffe prijzen winnen.

Praktische informatie

De workshop is op zaterdag 22 september van 13.30 tot 15.30 uur op de eerste verdieping in de Bibliotheek Tilburg Centrum. De workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar en je kunt gratis meedoen. Door het beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

Aanmelden kan aan de balie op de begane grond of bij het DigLab op de eerste verdieping. Ook telefonisch kun je aanmelden via 013-4648513 of per mail via ticketsbtc@bibliotheekmb.nl onder vermelding van ‘Workshop Stopmotion’.

Kan je niet wachten om te beginnen? 
Wil je al eerder zelf aan de slag met stopmotion? Haal dan nu al bij het DigiLab een stopmotion starterpakket op en download de bijbehoren app.
- Klik hier om de app te downloaden voor Apple
- Klik hier om de app te downloaden voor Android

De Stopmotion pakketjes worden aangeboden door Artemis en het Zuidelijk Toneel in het kader van de voorstelling 'Het Verhaal van het Verhaal'. Deze is te zien op vrijdag 14 septemer en zaterdag 15 september in Theaters Tilburg.

'Het Verhaal van het Verhaal' is een 8+ familievoorstelling. Dat het wonderlijk, grappig, spectaculair en spannend wordt, willen we je alvast verklappen! Maar waar het nu echt over gaat...? Dat blijft nu nog even een verrassing. Wil je ook naar de voorstelling kijk dan op www.theaterstilburg.nl