Denktank Diversiteit (Tilburg)

11 oktober 2018, van 17:30 tot 20:30 | de Kennismakerij

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben jij een student aan een hogeschool of een universiteit? Wil je jouw steentje bijdragen aan een betere toekomst van Nederland en denk je graag mee? Dan ben je welkom bij de Denktank Diversiteit!

Wat gaan we doen?

Samen met een kleine groep toegewijde studenten denken we na over acceptatie van diversiteit en over actuele sociale kwesties die te maken hebben met religie en polarisatie. De studenten komen van verschillende studierichtingen en met uiteenlopende achtergronden en levensovertuigingen. De Denktank biedt een veilige plek om het over gevoelige issues te hebben en studenten met een andere achtergrond beter te leren kennen.

Het programma, met vijf avond bijeenkomsten in de Kennismakerij, ontwikkelt zich van denken naar doen. Want het uiteindelijke doel is het bedenken én implementeren van mogelijke oplossingen, samen met maatschappelijke partners in Tilburg en omgeving.

Doe je mee?

Het gaat in totaal om 5 bijeenkomsten. De eerste vindt plaats op donderdag 11 oktober en zijn daarna op 18 en 25 oktober en op 1 en 7 november. De bijeenkomsten zijn altijd van 17:30 tot 20:30 uur in de Kennismakerij. Aanmelden kan via http://www.leidenislamacademie.nl/denktank-2018