KennisPlaats Vesper: Zacht werken

9 oktober 2018, van 20:00 tot 21:30 | Ons Koningsoord (Bibliotheek Berkel-Enschot)

Kosten: €10 (inclusief boek)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je bent een zelfstandige ondernemer, maar komt altijd tijd te kort en je bent altijd druk. Herkenbaar?

Lezing: Zacht werken

Tijdens de lezing ‘Zacht werken’ op dinsdag 9 oktober leer je hoe je nooit meer hoeft te rennen en te haasten, omdat je leert hoe je omgaat met tijd. Zo krijg je alle tijd. Altijd. Daarnaast reken je af met de zombie in jezelf en wordt je een creatieve bouwer. Je leert stap voor stap hoe je jouw dromen kan waarmaken. Ook ontdek je wanneer je kijkt met de bril van schaarste en wat je moet doen om overvloed te zien en ervaren. De lezing wordt verzorgd door dr. ir. Ellen de Lange-Ros. 

Over dr. ir. Ellen de Lange-Ros
Dr. ir. Ellen de Lange-Ros helpt ondernemers en zelfstandigen sneller te groeien. Ze ontdekte als game-journalist zelf al vroeg de voordelen van sociale media en online marketing en paste die succesvol toe in haar eigen bedrijf. Daarover schreef ze het boek Een zaak van fans. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze haar tweede boek, over tijd maken en zacht werken. Op haar blog De Glazenwasser geeft ze gratis advies over helder zicht op je klanten, groei, tijd maken en zacht werken: www.faxion.nl/de-glazenwasser.

Wat is KennisPlaats Vesper?

Een kennisplaats waar mensen met gemeenschappelijke interesses regelmatig bij elkaar komen om met elkaar te netwerken, kennis te delen, successen en struggles te delen. Kortom om gelijkgestemde ambitieuze mensen te ontmoeten. De Bibliotheek biedt bijzondere werkplekken die inspirerend zijn. Naast de werkplekken zijn er diverse overleghoeken, een goede horeca en bieden we gratis snelle wifi. Ook qua collectie spelen we in op de wensen van ondernemers en ondernemende mensen, we hebben een interessante collectie management- en informatieve boeken die kunnen inspireren. 

KennisPlaats Vesper is de verbindende factor tussen onze doelgroepen. We willen een aantal evenementen per jaar organiseren: een om kennis te delen, een om te verbinden en een om je horizon te verbreden.  Kortom, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen van 18 tot 88 jaar. 

Praktische informatie

Je bent welkom op dinsdag 9 oktober om 20.00 uur in Ons Koningsoord. Inloop is vanaf 19.30 uur en netwerken met elkaar kan tot ongeveer 22.00 uur.

Tickets zijn te koop tot en met 5 oktober en kosten €10. Voor die prijs krijg je er gratis het boek 'Een zaak van zacht werken' van spreker Ellen de Lange-Ros bij.