Kinderboekenweek in de Bibliotheek Heyhoef

12 oktober 2018, van 18:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Kosten: €1

Het is weer tijd voor de Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is 'Vriendschap' met het motto 'Kom erbij!'. Ook in de Bibliotheek Heyhoef zijn er veel verschillende activiteiten die te maken hebben met vriendschap. Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn dus welkom!

Wat is er te doen?

Het belooft een gezellig avond te worden met je eigen vriendjes, maar misschien maak je ook heel veel nieuwe vriendjes. Doe bijvoorbeeld mee met de rolschaatsdisco. Of ga lekker creatief aan de slag en maak haak of brei mooie vriendschapsarmdbandjes. Ook kun je meedoen aan een spannende speurtocht in de Bibliotheek door op zoek te gaan naar bijzondere QR-codes op de boeken. En... daar win je natuurlijk ook een prijsje mee!

Ben jij dol op lekker eten? En wil je een keer zelf aan de slag of samen met je vriend(innet)je? Dan mag je deze avond zelf appelmoes maken met appeltjes uit de Pluktuin. Wil jij je vriend of een vriendin verrassen? Maak dan een speciale brief of kaart met handlettering; met deze methode maak je makkelijk sierlijke letters en wordt jouw brief nog mooier!

Kom je ook?
Kortom er is genoeg te doen voor jou en al je vriendjes en vriendinnetjes. Wil jij ook meedoen? Dan ben je welkom op vrijdag 12 oktober om 18:30 uur in de Bibliotheek Heyhoef. Je kan een toegangsbandje voor €1,- kopen bij het wijkcentrum of bij de Bibliotheek Heyhoef.