Mini Boek Food Festival

28 oktober 2018, van 10:30 tot 12:00 | CC Elckerlyk in Hilvarenbeek

Kosten: €5

Kom je ook smullen van de interactieve vertelvoorstelling 'Aadje Piraatje viert feest', gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma? Het Mini Boek Food Festival is een zondagochtend vol verhalen, muziek en theater, 4x per jaar leggen we om 10.30 uur de picknickkleedjes klaar voor peuters (2+), kleuters en hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Smul je mee? Na de picknick gaan we om 11.00 uur met z’n allen naar de theaterzaal voor een mooie vertelvoorstelling.

Op zondagochtend 28 oktober is de eerste editie van het Mini BOEK FOOD Festival met een heuse picknick, met Aadje Piraatje en met Nol Havens, presentator van het Mini Boek Food Festival.

De voorstelling ‘Aadje Piraatje viert feest’, wordt gespeeld door Ton Meijer. Hij vertelt, zingt en speelt de versjes van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat hij op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Kinderen leren alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. Er is een zeebeen oefening op muziek van Richard Wagner, een verjaardag en Aadje heeft last van een wiebeltand. In het verhaal bootsen de kinderen met behulp van een nepzee een storm na en aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scene na uit “de scheepsjongens van Bontekoe".

Kom je ook?

Je bent welkom op zondag 28 oktober om 10:30 uur. Tickets zijn te koop voor €5 en onder de eerste 50 bestellers mogen we het prentenboek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ verloten!