KennisKans: Gezonde voeding

5 november 2018, van 10:00 tot 11:30 | de Kennismakerij

Kosten: Gratis

Je wordt tegenwoordig overspoeld met allerlei, vaak tegenstrijdige, voedingsadviezen. In een leuke interactieve workshop vertelt sportinstructeur, ondernemer en coach Peter Verbeek je over de hoofdlijnen van gezonde voeding. En vooral ook hoe je hiervan mag genieten. Je gaat niet alleen luisteren, maar gaat ook zelf al aan de slag om een eerste (makkelijke) stapje te zetten richting gezond(er) eten. Leerzaam, praktisch en vooral ook leuk!

KennisKans

Deze workshop maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt.

Aanmelden

Bibliotheek Midden-Brabant stelt een aantal plaatsen beschikbaar voor deze vitaliteitsworkshop. Wil je gebruik maken van zo’n plek? Meld je dan aan door een mail te sturen aan kenniskans@bibliotheekmb.nl.

Meer kansen

Wellicht is de KennisKans-workshop rondom 'Meer Bewegen' of 'Leren omgaan met stress' ook iets voor je. Of heel iets anders: KennisKans schrijfcolleges. Bekijk het beschikbare overzicht op bibliotheeknieuwestijl.nl.