Sinterklaas leest voor

21 november 2018, van 14:00 tot 14:45 | de Bibliotheek Loon op Zand

Kosten: Gratis

Hoog bezoek in de Bibliotheek Loon op Zand! Sinterklaas komt langs en leest voor over zijn eigen belevenissen. Kom je ook luisteren?

Het is bijna zover: Sinterklaas. Op dit moment zijn Sinterklaas en zijn Pieten druk in de weer met het maken van gedichten en het inpakken van de cadeautjes. Maar het lezen van een goed boek, daar maakt de Sint graag tijd voor vrij! Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen voorlezen, maakt Sinterklaas een rondje langs de bibliotheken.

Waar en wanneer?
Je bent welkom op woensdag 21 november van 14.00 tot 14.45 uur in de Bibliotheek Loon op Zand. De toegang is gratis. Aanmelden kan via loonopzand@bibliotheekmb.nl of in de bibliotheek Loon op Zand. Kijk op de Facebook-pagina van de Bibliotheek Loon op Zand voor meer informatie.