Première-avond: ‘Eten is zoveel meer dan zorgen dat je niet doodgaat!’

8 november 2018, van 20:00 tot 22:00 | de Kennismakerij

Kosten: €5 (aan de ingang voldoen)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 8 november is de première van het theaterstuk 'Eten is zoveel meer dan zorgen dat je niet doodgaat!’ in de Kennismakerij. Naast het theaterstuk wordt ook de documentaire 'Uitgekookt' getoond.

Over de avond

Deze avond is onderdeel van We are Food 2018. De voorstelling wordt uitgevoerd door het theatergezelschap Carte Blanche, die werkt met mensen met een verstandelijke beperking en autisme.

Volgens hoofdspreker Phyllis den Brok, schrijfster van het boek 'Meer eten minder zorg', moeten ouderen en andere kwetsbare personen niet gepamperd worden. Juist zelf actief blijven met eten & drinken is een belangrijk middel om op een prettige manier zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Naast het theaterstuk zal de documentaire 'Uitgekookt' getoond worden, Daarin laat zij professionals, vrijwilligers en kwetsbare personen aan het woord hierover.

Bezoekers ontvangen deze avond gratis het bibliotheek geschenkboek  ‘Je bent wat je leest’, van Nederland Leest. Dit staat de hele maand november in het teken van voeding.  

Programma

19.30 uur        Inloop
20.00 uur        Introductie door Phyllis den Brok en vertoning van de documentaire 'Uitgekookt'
20.45 uur        Start voorstelling 'Eten is zoveel meer dan alleen maar zorgen dat je niet doodgaat!' door
                       Theatergezelschap Carte Blanche
21.30 uur        Afsluiting en napraten met een drankje   

Praktische informatie

Je bent welkom op donderdag 8 november vanaf 19:30 uur in de Kennismakerij. Het programma start om 20:00 uur. Entree bedraagt €5 en is te voldoen aan de ingang. Wegens beperkte ruimte is aanmelden verplicht. Aanmelden kan door te mailen naar: AanmeldenPremiereEtenIsZoveelMeer@ActiefmetEten.nl.

Deze avond is onderdeel van Actief met Eten, WeAreFood 2018. Meer informatie is te vinden op www.actiefmeteten.nl