KennisKans: Leren omgaan met stress

10 december 2018, van 10:00 tot 11:30 | de Kennismakerij

Kosten: Gratis

Langdurige stress is zeer ongezond en eveneens een belangrijke veroorzaker van veel welvaartsziekten. In onze huidige maatschappij is vermijden van stress zeer moeilijk (en ook niet helemaal wenselijk) dus je kan er maar beter goed mee om leren gaan. Via kennis, maar ook zeker via diverse oefeningen, geeft trainer Peter Verbeek je handvatten om beter om te gaan met een stressvolle wereld. Ook deze workshop is leuk een laagdrempelig en iedereen kan er een oefening uithalen die voor hem/haar resultaat gaat geven!

KennisKans

Deze workshop in het Bibliotheektheate maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden zo uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt.

Aanmelden

Bibliotheek Midden-Brabant stelt een aantal plaatsen beschikbaar voor deze vitaliteitsworkshop. Wil je gebruik maken van zo’n plek? Meld je dan aan door een mail te sturen aan kenniskans@bibliotheekmb.nl.

Meer kansen

Wellicht is de KennisKans-workshop rondom 'Meer bewegen' of 'Gezonde voeding' op ook iets voor je. Of heel iets anders: KennisKans schrijfcolleges. Bekijk het beschikbare overzicht op bibliotheeknieuwestijl.nl.