Klik & Tik-inloopspreekuur Goirle (woensdag)

16 januari 2019, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Kosten: Gratis

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

Klik & Tik-training: Typen, mailen en zoeken op internet
De training bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten in de Bibliotheek. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. Je leert online te zoeken, websites bekijken en over social media, zoals Facebook. Dit in je eigen tempo en begeleid door vakkundige en geduldige trainers. Je oefent met speciaal lesmateriaal en niet met je eigen persoonlijke gegevens, er kan dus niets mis gaan. 

Gratis inloopspreekuur

In de Bibliotheek Goirle kun je iedere woensdag en donderdag terecht om kennis te maken met dit oefenprogramma. In het wijkcentrum staat dan een medewerker klaar om uitleg te geven en je op weg te helpen. Je kunt dan tevens aangeven of je belangstelling hebt voor het volgen van een cursus Klik & Tik. Het Klik & Tik-inloopspreekuur is elke woensdagochtend en donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Op donderdagochtend zitten ook vrijwilligers van het Taalhuis in Goirle, zij kunnen u helpen met vragen over computerlessen.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is gewenst. Je kan je opgeven door te bellen naar de Bibliotheek Goirle (013-534 20 68) tussen 14.00 en 18.00 uur) of loop even binnen voor een inschrijfformulier Klik & Tik.