Human Library Tilburg

25 januari 2019, van 13:00 tot 18:30 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: Gratis

Op vrijdag 25 januari opent Human Library Tilburg haar deuren weer. Tussen 13:00 en 18:30 kun je vrij binnenlopen om in gesprek te gaan met een of meer levende boeken, deel te nemen aan groepsgesprekken en om verschillende lezingen bij te wonen. Özcan Akyol verzorgt de opening. Kom langs en leen een bijzonder persoon in plaats van een boek voor een goed gesprek!

Over Human Library

Human Library is een van oorsprong Deens concept dat de wereld verovert. Bij Human Library zijn de 'boeken' mensen die allemaal in hun leven met een bepaald vooroordeel te maken hebben, of hebben gehad. Zij zijn bereid gevonden hun levensverhaal te delen en zijn voor deze middag een boek dat gelezen kan worden. De boektitel beschrijft het stereotype waar ze aan beantwoorden. In een-op-een gesprekken van 30 minuten kom je meer te weten over bijvoorbeeld een Sjamaan, een Stotteraar, iemand met Depressie of een Veganist.

Praktische informatie

Je bent welkom op vrijdag 25 januari in de Bibliotheek LocHal. Om 13:00 uur is er een grote opening (meer info volgt nog). De uitleenbalie is van 14:00 tot 18:00 uur geopend zijn voor gesprekken. Bezoekers mogen tot 18:00 uur een boek uitkiezen bij de balie en gesprekken vinden uiterlijk tot 18:30 uur plaats. 

Meer over Human Library

Op de hoogte blijven van de beschikbare boektitels, de groepsgesprekken en het lezingenprogramma? Volg Human Library Tilburg dan op Facebook: @humanlibrarytilburg. Interesse om deel te nemen als levend boek? Stuur dan een vrijblijvend mailtje naar humanlibrarytilburg.boeken@gmail.com.

Human Library Tilburg wordt georganiseerd door de Bibliotheek Midden-Brabant, Tilburg University en de studieverenigingen Animo en Complex.