Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant

14 augustus 2019, van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

Klik & Tik-training: Typen, mailen en zoeken op internet
De training bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten in de Bibliotheek. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. Je leert online te zoeken, websites bekijken en over social media, zoals Facebook. Dit in je eigen tempo en begeleid door vakkundige en geduldige trainers. Je oefent met speciaal lesmateriaal en niet met je eigen persoonlijke gegevens, er kan dus niets mis gaan. De trainingen zijn elke woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur of woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. 

Gratis inloopspreekuur

In de Bibliotheek 't Sant (Beneluxlaan 74 Tilburg) kun je iedere woensdagmiddag  terecht om kennis te maken met dit oefenprogramma. In het wijkcentrum staat dan een medewerker klaar om uitleg te geven en je op weg te helpen. Je kunt dan tevens aangeven of je belangstelling hebt voor het volgen van een cursus Klik & Tik. Het Klik & Tik-inloopspreekuur is elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur.