Kennissessie: boost je online marketing kennis

15 januari 2019, van 19:45 tot 21:45 | de Bibliotheek Goirle (Internetcafé)

Kosten: Gratis incl. koffie en thee

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Niet alleen de Gôolse Geheimen staan in de belangstelling. Veel lokale ondernemers en professionals zijn ook nieuwsgierig naar de geheimen van digitale reuzen als Google en Facebook. Speciaal voor hen komt de Bibliotheek Goirle met een reeks kennissessies over online marketing.

Over de kenissessies

Er zijn twee kenissessies van een uur waarbij je wordt bijgepraat over ‘Googles geheimen’ door Gerard te Vaanhold, trainer/coach en actief binnen de Google Digitale Werkplaats. We behandelen daarbij twee onderwerpen: 

 • Online vindbaarheid:
  - Wat is het online profiel van mezelf of mijn bedrijf en hoe kan ik dit verbeteren?
  - SEO en SEA: hoe zat dat ook al weer en ben ik goed bezig?
  - Tips voor een goede website op PC, tablet en mobiel
 • Data & Privacy:
  - Welke sporen laat ik digitaal na?
  - AVG (privacy-wet): Wat betekent dat voor mij/mijn bedrijf?
  - Het meten van data 
  - Webanalyse: we gaan "live" het verkeer op een website meten en vertellen hoe je voor je eigen website het verkeer kunt meten en daar vervolgens de juiste acties op kunt ondernemen.

Voor wie is het geschikt? 
Beginnende ondernemers, ZZP’ers en MKB bedrijven zijn welkom. Er is geen voorkennis vereist, het niveau van de kennismeeting wordt afgestemd op de deelnemers.

Over Gerard te Vaanhold
Gerard te Vaanhold is consultant en coach Online Marketing. Hij was één van de eerste werknemers van zoekmachine AltaVista (1996) en werkte daarna in verschillende internationale management functies bij e-commerce bedrijven als Sun Microsystems.  

Vanuit zijn eigen bedrijf Faneri ondersteunt hij nu organisaties bij hun digitale transformatie. Tot medio 2018 was hij verbonden aan Hogeschool Tio als docent Digital Marketing. Hij is daarnaast actief als trainer/coach bij How&Knower en in de Digitale Werkplaats van Google, die vanaf medio november alle Nederlandse provincies bezoekt.  

Praktische informatie

Je bent welkom op dinsdag 15 januari om 19.45 uur in het Internetcafé van de Bibliotheek Goirle. Deelname is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd. De tweede kennissessie is op dinsdag 22 januari van 9.15 tot 11.15 uur. 

Aanmelden
Om de sessie zo interactief mogelijk te houden, is het aantal deelnemers beperkt tot 20 deelnemers. Aanmelden is daarom gewenst en kan via goirle@bibliotheekmb.nl. Geef daarbij aan op welke dag je je aanmeld (15 januari of 22 januari) en de naam de van je website/bedrijf. 

Het is handig om je eigen laptop of tablet mee te nemen! In de Bibliotheek zijn echter wel pc's aanwezig met internet. Een mobiele telefoon is minder praktisch.