Klik & Tik-inloopspreekuur Digilab

23 juli 2019, van 13:30 tot 15:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is het gratis Klik&Tik-inloopspreekuur in het Digilab.

Gratis inloopspreekuur
In de Bibliotheek LocHal  kun je iedere dinsdagmiddag terecht om kennis te maken met het Klik&Tik-oefenprogramma. In ons Digilab staat een medewerker klaar om uitleg te geven en je op weg te helpen. Je kunt dan tevens aangeven of je belangstelling hebt voor het volgen van een Klik&Tik-training. Het Klik & Tik-inloopspreekuur is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Klik & Tik-training: Typen, mailen en zoeken op internet
De training bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten in de Bibliotheek. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. Je leert online te zoeken, websites bekijken en over social media, zoals Facebook. Dit in je eigen tempo en begeleid door vakkundige en geduldige trainers. Je oefent met speciaal lesmateriaal en niet met je eigen persoonlijke gegevens, er kan dus niets mis gaan. De trainingen zijn elke woensdagochtend van 9.30 tot 11.30.