OpvoedCafé: Aan tafel met Mathilde

22 januari 2019, van 20:00 tot 21:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: Gratis (na aanmelding)

Kinderen krijg je niet met een handleiding erbij. Een mooie, maar uitdagende taak voor jou als ouder. Soms loopt alles op rolletjes, maar iedereen kent ook de momenten waarop je het even niet weet, of geen tijd hebt om goed te reageren op wat er gebeurt. Vraag je je wel eens af of andere papa's en mama’s tegen dezelfde dingen aanlopen? Schuif dan dinsdag 22 januari aan bij het OpvoedCafé!

Thema: Temperamentvolle kinderen

Op deze avond sluit Kindercoach Sjannie aan om van gedachten te wisselen en tips te geven over temperamentvolle kinderen. Als coach geeft Sjannie begeleiding aan kinderen, jongeren en opvoeders. Tijdens de coachsessies zit de kracht in het positief coachen. Door de kwaliteiten van het kind te benadrukken en deze in te zetten, wordt het kind weer in zijn kracht gezet. Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf. 

Over het OpvoedCafé

Het OpvoedCafé is een tweemaandelijkse avond voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Een avond waarop je even de voordeur achter je dichttrekt, op weg naar de Bibliotheek Berkel-Enschot (Ons Koningsoord). Hier staat de koffie en thee klaar, en schuif je samen met andere ouders aan tafel bij Mathilde Schlappi, die op initiatief van de Bibliotheek het OpvoedCafé is gestart.

Over Mathilde 
Mathilde woont met haar man, dochter (8 jaar) en zoon (5 jaar) in Berkel-Enschot. Dagelijks deelt ze haar ervaringen over het mama-zijn op haar blog www.coffeeandkids.nl. Eerlijk vertelt ze hier over de mooie momenten, maar ook over de dagen waarop ze haar kroost het liefst achter het behang zou willen plakken. 

Meld je gratis aan

Je bent welkom op dinsdagavond 22 januari om 20:00 uur in de Bibliotheek Berkel Enschot. Alle ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom. Meedoen is gratis, graag wel even van tevoren aanmelden. 

Werkt de button hierboven niet? Meld je dan aan door te mailen naar: berkelenschot@bibliotheekmb.nl.