Tentoonstelling: De Jaozeetie

2 januari 2019, 08:00 t/m 31 januari 2019, 18:00 | Stadsbalkon (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jaozeetie! Een prachtige Tilburgse uitspraak als reactie op een sterk verhaal of op een onwaarschijnlijke gebeurtenis. De Jaozeetie is een soort van rariteitenkabinet met een typisch Tilburgse twist. Zo’n vijftig verhalen komen in De Jaozeetie aan bod. Van lang geleden, maar ook de meer recente geschiedenis van de stad komt aan bod. De vele voorwerpen, foto’s en geluidsfragmenten zullen bij sommigen herinneringen oproepen, voor anderen zijn ze nieuw.

De Jaozeetie was in de zomer van 2018 enkele dagen op de kermis te aanschouwen en was een groot succes. Van 2 t/m 31 januari is De Jaozeetie op uitnodiging van de Bibliotheek LocHal nogmaals te zien op het Stadsbalkon in de LocHal. Geniet van het uitzicht en ontdek Tilburg zoals je het nog nooit zag! Tijdens de openingstijden van de bieb is De Jaozeetie op de bovenste verdieping van de LocHal gratis te bezoeken:

  • Maandag t/m vrijdag: 8.00-22.00 uur
  • Zaterdag: 9.00-17.00 uur 
  • Zondag: 12.00-17.00 uur

Gedurende de tentoonstellingsmaand zullen er verhalen worden toegevoegd en gewisseld. Blijf op de hoogte door de pagina De Jaozeetie te liken en te volgen.